ob_start(); Vi på Razormind - Razormind Razormind

Razormind

För Nyhetsbrev registrera dig här

Vi på Razormind

Bakgrund

Razormind grundades 2009 och etablerade sig snabbt som ett tongivande konsultföretag inom rese- och turistnäringen. Sedan 2015 är en av grundarna, Björn Arvidsson, ensam ägare till Razormind och fokus för verksamheten är att tillföra analyser, trender och finansieringslösningar för både offentliga och privata företag och organisationer.

Idag består Razormind av ett gäng sammansvetsade affärsutvecklare, projektledare och analytiker. Var och en handplockad för sin spetskompetens och sin förmåga att driva projekt i rätt riktning.

Vi är Razormind

DSC_4976.1 Erik fluga
Namn:Björn Arvidsson Namn:Erik Arvidsson
Titel: Founder and Managing Director Titel: Management support, Ecommerce manager
Telefon:+46 (0)70-594 19 30
Bakgrund: Över 20 år som konsult i olika företag. Innan dess i ledande position inom olika flygbolag. Stark intresse för framtidsfrågor, omvärldshändelser och landsbygden.  Analyzing the future of travel. Bakgrund: IT-gymnasist samt flera år som handläggare på ett finansbolag. Starkt intresse för ny teknik, E-sports och Spel
Privat: Razorminds finsmakare, född vid Arlandas ena landningsbana och passionerad ölkonnässör. Öldomare vid nationella mästerskap. Privat: Razorminds gamer, junior bryggare och teknik kännare.
Spel och Öl är en vinnande kombo!

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Följ våra ar, och nyheter. Registrera dig här: